Actueel nieuws:

De baan is nog gesloten: de huidige dikte van de ijslaag is ongeveer 4 tot 5 centimeter. Wij hebben nodig ongeveer 8 tot 10 centimeter om betrouwbaar ijs te hebben. Er wordt dagelijks gecontroleerd hoe dik de ijslaag is. Als er voldoende ijsdikte is, zullen we via de media, het seintje per email en facebook zoveel mogelijk mensen benaderen.

De voorverkoop van de abonnementen 2016-2017 is gesloten.

Wil je een email als de baan open-dicht gaat of als er ander nieuws is? digitaal seintje

De ijsbaan heeft dringend andere gebruikers nodig om het voortbestaan van de baan te garanderen; er zijn inmiddels meer mogelijkheden voor activiteiten.


Algemeen nieuws:

Voor de ijsbaanvrijwilligers is er vrijwilligersverzekering. Nadere info "vrijwilligers"

Lees meer over de achtergrond van het beheer van de ijsbaan....In het gebouw kan één ruimte gehuurd worden: van +/- 140m2.

De ruimte is te huur voor verenigingen/stichtingen in de sector sport, recreatie en cultuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Er kan in de ruimte o.a. presentaties of trainingen geven worden via een DiGi bord of losse beamer.

Interesse? Stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Pauline Hoogendoorn 06-42444790 

Het bestuur van de ijsbaan heeft een overeenkomst gesloten om de "koek en zopie" door het Baarnse bedrijf BelONS catering te laten verzorgen.Meer wetenswaardigheden:

Elke 1e zaterdag van de maand wordt er door vrijwilligers gewerkt om de baan en het gebouw in conditie te houden. Kom eens kijken en misschien wil je wel helpen

Wil je geen abonnement kopen, maar draag je de Baarnse IJsbaan wel een warm toe?
Wordt dan Donateur!

Neem contact op met Ria Koops, penningmeester - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., over de mogelijkheden.

Elk bedrag is zeer welkom op onze bankrekening - NL93 RABO 0304751235

De Baarnse IJsbaan is qua ligging, A1 locatie, een uitstekende manier om uw bedrijfsreclame te plaatsen, interesse neem contact op

met Peter Hoogendoorn 06-51403676.

 


 

Klik hier voor de openingstijden.